Добропольский райсовет: "Сотрудничаем с городскими больницами - заботимся о здоровье сельского населения"

Переглядів: 1502 0 16.03.2016 в 07:17:26 Новини охорони здоров'я
Добропольский райсовет:

Відповідно до графіку виїзних прийомів профільних лікарів, з метою наближення спеціалізованої консультативної допомоги сільському населенню Добропільського району в Святогорівській амбулаторії ЗПСМ №4» відбувся огляд спеціалістами КЗОЗ «Добропільська ЛІЛ.
      Лікарем-кардіологом  Сараєвою З.М.  прийнято 10 чоловік, надані висновки щодо стану здоров’я, призначене лікування, проведене та розшифроване ЕКГ- дослідження.
    Лікарем-гінекологом Паламарчук О.В. оглянуто 19 жінок, призначене лікування у разі потреби, проведені бесіди з профілактики раку молочної залози, шийки матки та інших гінекологічних захворювань, здійснено обстеження на цитологію.
      Лікарем-ендокринологом Чайковським І.А. прийнято 13 чоловік, надані висновки щодо стану здоров’я, призначене лікування у разі потреби, проведено обстеження на вміст глюкози у крові.
     Роботою, яку провели лікарі КЗОЗ «Добропільська ЛІЛ», населення Святогорівки залишилося задоволеним.
       Адміністрація КЛПЗ «Добропільський районний ЦПМСД» вдячна Друговій Н.Ф., міським колегам за співпрацю та наближення висококваліфікованої медичної допомоги населенню Добропільського району.
     Як ми повідомляли раніше, наступний виїзний прийом відбудеться в Золотоколодязянській амбулаторії ЗПСМ № 2.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх