Добропольский фонд соцстраха обучал кочегаров

Переглядів: 1100 0 12.10.2017 в 10:00:48 Новини підприємств
Добропольский фонд соцстраха обучал кочегаров

Законодавством визначено основні принципи державної політики у сфері охорони праці та промислової безпеки. Вона спрямована на створення та забезпечення роботодавцем належних, безпечних і здорових умов праці, запобігання нещасним випадкам, професійним захворюванням та здійснення відповідного контролю. Базовими принципами в сфері охорони праці є збереження людського життя та повна відповідальність роботодавця за створення належних, безпечних і здорових умов праці.

Саме превентивні заходи забезпечення безпечних та здорових умов праці є рушійною силою у здійснені заходів з попередження виробничого травматизму, які акцентують увагу роботодавців і працівників на обов’язковому та безумовному виконанні норм з охорони праці, що визначені чинним законодавством.

Одним із найважливіших шляхів зменшення рівня виробничого травматизму є навчання працівників підприємств з питань охорони праці.

Перед початком опалювального сезону 29 вересня 2017 року та 4 жовтня 2017 року пройшло навчання машиністів (кочегарів) котелень, які будуть обслуговувати дитячі начальні заклади і школи міста та району. Для участі у навчанні були залучені представники Добропілльського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області, служби МНС, механічні служби підприємств та профспілкові організації. Особлива увага була звернена на пожежну безпеку і на охорону працю на робочих місцях. 

Страховими експертами з охорони праці була акцентована увага на безумовне виконання інструкцій з охорони праці за професіями та дотримання особистої безпеки та безпеки і здоров’я оточуючих поряд людей в процесі виконання будь-яких робіт. 


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх