Добропольский центр занятости предоставляет реальный шанс ознакомиться с будущей работой

Переглядів: 1536 0 26.06.2017 в 09:00:58 Центр зайнятості
Добропольский центр занятости предоставляет реальный шанс ознакомиться с будущей работой

Вже не перший рік Добропільський міський центр зайнятості активно співпрацює  з ДТЕК Добропільська ЦОФ. На цей час ведеться робота по укомплектуванню вакансій, які подало підприємство, зокрема електрогазозварник. В поточному році фабрика за сприянням центру зайнятості працевлаштувала 2 особи з числа ВПО та отримала компенсацію витрат на оплату праці осіб з числа ВПО. Підприємство має потребу в молодих ініціативних спеціалістах, тому і  активно ведеться сумісна профорієнтаційна робота. В травні шкільна молодь вже відвідувала фабрику. 

22 червня 2017 року представники Добропільського міського центру зайнятості відвідали ПАТ «ДТЕК Добропільська центральна збагачувальна фабрика» для вирішення нагальних питань та, за замовленням підприємства,  організували професіографічну екскурсію для студентів Білицького професійного ліцею. 

Під час зустрічі директор центру Вікторія Бугаєць підкреслила важливість взаємодії служби зайнятості з роботодавцями, можливість досягнення більших результатів при співпраці. Начальник відділу з управління персоналом  підприємства Ліна Ставицька наголосила на важливості профорієнтації молоді, озвучила професії, в яких підприємство має потребу: електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування, електрогазозварник та апаратник вуглезбагачення. Запросила майбутніх випускників ліцею після закінчення навчання працевлаштовуватися на фабрику та розказала про переваги роботи на підприємстві. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями центру зайнятості Валентина Гончарова доповнила, що головна мета профорієнтації - це спрямування молоді на отримання професій, які мають попит на місцевому ринку праці. 

Фахівець з профорієнтації Наталя Кузьміна провела міні-лекцію «Як обирати професію» та ліцеїстів запросили на екскурсію по фабриці, яку провели майстер дільниці вуглезбагачення Марина Цирільчук та апаратник дільниці вуглезбагачення Микита Кравченко. 13 майбутніх випускників Білицького професійного ліцею мали змогу ознайомитись з  виробництвом та умовами праці на підприємстві. 

Також під час зустрічі було досягнута домовленість про проведення на базі Добропільського міського центру зайнятості Круглого столу за участю представників збагачувальної фабрики та місцевих професійних ліцеїв з питань профорієнтації молоді, укомплектування кадрів.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх