Добропольский центр занятости предлагает бесплатное обучение английскому языку

Переглядів: 1856 0 01.06.2017 в 10:00:04 Центр зайнятості
Добропольский центр занятости предлагает бесплатное обучение английскому языку

В рамках Меморандуму про співробітництво, між Державною службою зайнятості та громадською організацією "Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Українська Студентська Спілка" від 30.08.2016 в центрах зайнятості реалізується соціальний проект з вивчення англійської мови на базі онлайн платформи "lingva.skills " (www.lingva.ua) виключно зареєстрованими безробітними, безробітними з числа внутрішньо переміщених осіб та учасників антитерористичної операції, а також працівниками служби зайнятості.

Якщо Ви бажаєте оволодіти англійською мовою, звертайтеся до  Добропільського міського центру зайнятості і ми Вам допоможемо з реєстрацією. Для реєстрації рекомендується використовувати електронну почту: gmai1.соm, ukг.пеt, bigmir.nеt:, уаhоо.соm, оutlook.соm, і.ua або інші пошти українських провайдерів.

Навчання доступне у будь-який зручний для Вас час. Ви самі корегуєте час та темп навчання. Базовий рівень знань англійської мови не має значення.  Всі, хто пройшов навчання (рівень А1 - А2) отримують сертифікат.

За інформацією " lingva.skills " станом на 30.04.2017 таке навчання вже пройшли майже 14 тис. безробітних, у т.ч. майже 4 тис. осіб з категорії АТО та ВПО. 


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх