Добропольский центр занятости помогает открыть местным жителям собственный бизнес

Переглядів: 985 0 01.11.2018 в 09:00:33 Центр зайнятості
Добропольский центр занятости помогает открыть местным жителям собственный бизнес

Добропільський міський центр зайнятості тісно співпрацює з Шахівською об’єднаною територіальною громадою. 30 жовтня 2018 року в Шахівській ОТГ відбувся виїзний захід в рамках роботи Центру розвитку підприємництв «Власний бізнес за сприяння служби зайнятості».

Захід проводиться з метою підвищення поінформованості про стан ринку праці та перспектив розвитку підприємництва в регіоні, про можливості відкриття власного бізнесу із залученням грантових коштів. Ознайомлення з проектом підтримки малого та середнього бізнесу Донецької облдержадміністрації. Ознайомлення з освітніми платформами "Прометеус". Ознайомлення з поняттями бізнес-ідея та бізнес-план.

«Якщо ви втратили роботу або ж ви відчуваєте, що хочете займатися чимось кардинально іншим, змінюйте ситуацію. Не бійтеся змін і сміливо крокуйте уперед. За великого бажання та старання людина може досягти чого завгодно» - наголосила заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Добропільського міського центру зайнятості Марина Владимирова.

Безробітних ознайомили з умовами та порядком виплати допомоги по безробіттю одноразово для організації безробітними підприємницької діяльності.

Прийняли участь у заході 8 осіб незайнятого населення. Результат заходу – 2 присутніх зацікавила дана послуга СЗ.

Отже, якщо Ви перебуваєте в пошуку роботи, звертайтесь до служби зайнятості для отримання детальної інформації щодо можливості започаткування власної справи.

Разом, тільки уперед!


Добропольский центр занятости помогает открыть местным жителям собственный бизнес


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх