Добропольские техработники детских учебных заведений написали письмо премьер-министру Арсению Яценюку

Переглядів: 2324 0 08.02.2016 в 15:28:07 Освіта
Добропольские техработники детских учебных заведений написали письмо премьер-министру Арсению Яценюку

   Добропольские техработники детских учебных заведений написали письмо премьер-министру Арсению Яценюку с просьбой объяснить, почему отменили индексацию в зарплате. Обращение зарегистрировано на сайте Министерства социальной политики. Остается ждать ответ. 

   Шановний Арсеній Петрович!

   Ми, категорія технічних працівників дитячих навчальних закладів міста Добропілля Донецької області, найбільш низькооплачувані, оскільки в січні 2016 року зарплата склала - 1370 грн. З них доводиться оплачувати комунальні послуги також всі відрахування (військовий збір, прибутковий податок і так далі). І що залишається? Копійки!

   У 2015 році ми отримували індексацію, це була хоч якась допомога на продукти харчування. У січні 2016 року індексацію зняли на завжди, просимо пояснити нам, чому з такою копійчаної зарплати з нас її зняли! Підкажіть нам, як можна прожити на ці гроші? У нас виникла ідея - може поміняємося заробітною платою з депутатами Верховної ради? Може працювати почнуть.

   P. S. Арсеній Петрович, ми знаходимося в зоні проведення АТО. Скажіть будь ласка, чи є який-небудь контроль за відрахуваннями з пенсій, зарплат на утримання армії? Адже з нас не повинні вираховувати!

   З повагою, Воротілко Наталя і весь техперсонал.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх