Добропольские старшеклассники открывают Украину + ВИДЕО

Переглядів: 1587 0 12.06.2017 в 12:00:02 Суспільство
Добропольские старшеклассники открывают Украину + ВИДЕО
3 червня в Краматорську відбувся півфінал всеукраїнського проекту "Відкривай Україну" (http://vidkruvai.com.ua/ ), на якому були представлені проекти покращення міст від шкільних команд. Півфінал став справжнім Фестивалем інноваційної освіти – таким собі парадом інноваційних освітніх програм, що є майданчиком для знайомства та джерелом унікальної інформації для батьків, вчителів та школярів.
Присутніх очікували:
• Виставка сучасних освітніх можливостей
• Безкоштовні майстер-класи з інноваційних дисциплін
• Освітній лекторій, вебінари та воркшопи для всіх охочих
• Відкритий дискусійний майданчик щодо актуальних питань освіти
• Презентація Всеукраїнського освітнього проекту "Відкривай Україну"
• Демонстрація реалізованих проектів підлітків-учасників проекту "Відкривай Україну"
33 команди з Донецької та Луганської областей приїхали довести, що їх міський соціальний проект найкращий. Ця подія проходила в міському будинку культури імені Леоніда Бикова, працівники якого гостинно вітали прибулих, проводили екскурсії й різноманітні мастер-класи. Учасники проекту отримати змогу пройти швидкий куст з фотожурналістики, психології, мистецтва, web-дизайну та багатьох інших цікавих предметів. З Добропільщини в полуфінал вийшли найбільша кількість команд (9):
*НВК № 5, команда «Агенти змін» з проектом "Від здорової родини до міцної України"

 
*ЗОШ № 8, команда «8 елемент» з проектом "Ти нам потрібен! Приєднуйся!"

*ЗОШ № 10, команда «Багаття» з проектом «Ми всі твої діти, плането Земля!» 

*ЗОШ № 11 з проектом «Мандрівка рідним краєм» , команда «Олімпійці»

*ЗОШ № 13 з проектом "Відкривай інтерактивний світ", команда «Іскра»

*ЗОШ № 14, команда «Форвард» з проектом "Скульптор свого тіла"

*ЗОШ № 15, команда «ТВІСК» з проектом «Східна Україна говорить правильно! » 

*ЗОШ № 17, команда «Приречені перемагати» з проектом "Арт-студія "Казкове місто"

*ЗОШ № 18, команда «Блискавичні» з проектом "Спільна толока "До успіху разом! "

Команди показали високий та гідний рівень реалізації своїх міських проектів. За період з лютого по травень учні, окрім навчання на платформі проекту «Відкривай Україну!», встигли написати та реалізувати низку дуже корисних й вкрай потрібних проектів для місцевої спільноти: покращили вигляд вулиць своїх міст, залучили до цікавих справ мешканців, вчили їх розмовляти правильною українською мовою, малювати прекрасних ангелів, що моляться за Україну, гартували їх дух та тіло на новостворених спортивних майданчиках та розважали за допомогою лялькового театру. Для цього проводили фандрайзингову діяльність із залучення коштів (матеріальних та людських ресурсів). Треба віддати належне батьківським комітетам, адміністрації цих шкіл, мерії м. Добропілля, відділу освіти Добропільської міської ради, муніципальному центру розвитку м. Білозерське та компанії ДТЕК за допомогу учнівській молоді в реалізації міських проектів. На урочистому закритті Фестивалю та врученні почесних сертифікатів одною з кращих в регіоні була відзначена робота команда Білицької ЗОШ № 8 Добропільської міської ради Донецької області «8 елемент» (проект "Ти нам потрібен! Приєднуйся!" зайняв почесне ІІІ місце). Щиро вітаємо наших переможців та всіх учасників обласного Фестивалю інноваційної освіти з вдалим втіленням своїх мрій!
Міський координатор Марія Самарська

Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх