Добропольские спортсмены стали серебряными призерами областного турнира по футболу

Переглядів: 1493 0 02.11.2016 в 09:00:00 Новини спорту
Добропольские спортсмены стали серебряными призерами областного турнира по футболу

Футболісти Добропільського центру «Спорт для всіх» - срібні призери обласного турніру пам’яті Михайла Найденка

Нещодавно в Дружківці на стадіоні СК «Машинобудівник» відбувся обласний турнір з футболу пам’яті Михайла Давидовича Найденка, який вклав багато сил і енергії в розвиток, становлення та популяризацію цього виду спорту .

Під час урочистого відкриття з вітальним словом до юних спортсменів звернувся син Михайла Давидовича – Валерій Найденко. Він тепло привітав усіх учасників турніру та висловив побажання, щоб спорт йшов по життю хлопців до самої старості, адже, окрім здоров’я, він виховує характер, дає терпіння і силу волі.

За перемогу в турнірі змагалися школярі 2004-2005 років народження  Білозерська ( Добропільський ЦФЗН «Спорт для всіх») ,Дружківки, Краматорська, Слов’янська, Миколаївки, Костянтинівки, Лиману та Мирнограда.

За  підсумками турніру, перше місце посіла команда «Альтаїр» (Дружківка), друге – Білозерське ( на жаль, отримавши на останній хвилині вирішальний гол), третє – КДЮСШ «Словхліб».

Кращим воротарем змагань був визнаний  вихованець бєлозерського тренера Грибаускас Володимира - Дмитро Горелий, кращим захисником – Роман Хамзов, кращим нападником – Станіслав Степанченко, кращим гравцем – Владислав Заварза.

Призери змагань були нагороджені грамотами, медалями та кубками.

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх