Добропольские спасатели соревновались в чемпионате Донецкой области + ВИДЕО

Переглядів: 1040 0 10.10.2018 в 14:00:03 Новини МНС
Добропольские спасатели соревновались в чемпионате Донецкой области + ВИДЕО

Швидкість, вправність та витримка – головні вимоги до рятувальників, адже вони щодня стоять на варті у повній бойовій готовності і за першим викликом оперативно приходять на допомогу людям. Тому спортивна підготовка співробітників Служби порятунку є дуже важливою.

Так, 4 та 5 жовтня у м. Слов’янськ відбулися обласні особисто-командні змагання з пожежно-прикладного спорту серед підпорядкованих підрозділів Головного управління ДСНС України у Донецькій області. Необхідно зауважити, що з початку бойових дій на території Донецької області ці змагання проводяться вперше!

З самого початку змагань між учасниками розгорнулася запекла боротьба за лідерство, під час якої команди демонстрували свої кращі спортивні результати. Рятувальники з усіх куточків Донеччини долали стометрову смугу з перешкодами, підіймалися по штурмовій і висувній драбинах у вікно четвертого та третього поверхів учбової вежі, демонстрували спритність у пожежній естафеті та вправність при бойовому розгортанні.

За підсумками проведених обласних змагань з пожежно-прикладного спорту, команда 19 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області посіла 7 місце із 19 у загальнокомандному заліку. Вітаємо наших хлопців з успішними результатами та бажаємо досягти високих результатів у спортивній боротьбі, у якій вагому роль відіграють не лише фізична підготовка, спритність та швидкість, але й вміння діяти як згуртована міцна команда.

19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх