Добропольские спасатели провели разъяснительную работу с воспитателями детского садика "Волошка"

Переглядів: 1240 0 24.10.2017 в 14:00:53 Новини МНС
Добропольские спасатели провели разъяснительную работу с воспитателями детского садика

23 жовтня рятувальники 19 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з вихованцями дошкільного навчального закладу «Волошка» м. Добропілля. Під час заходу фахівці Служби порятунку приділили увагу роз’ясненню правил безпеки у разі виникнення різноманітних ситуацій.

 Зокрема, рятувальники розповіли малюкам, що до пожеж дуже часто призводять недбалість дорослих і пустощі дітей, тож закликали дошкільнят за жодних обставин не гратися сірниками та запальничками. Крім того, працівники Служби порятунку застерегли дітей ніколи не ховатися від пожежі під ліжком чи у шафі, тому що це не лише ускладнює роботу пожежних-рятувальників, але й може стати причиною травмування або навіть загибелі малечі. Натомість необхідно вибігти на вулицю та кликати на допомогу дорослих.

Також представники ДСНС показали дітям мультфільми та нагадали, що у разі знаходження вибухонебезпечного пристрою заборонено наближатися до нього, пересувати його або брати в руки, розряджати, кидати, ударяти по ньому, розпалювати поряд багаття або кидати в нього предмет. Про небезпечну знахідку необхідно негайно повідомити до Служби порятунку «101».

Наприкінці зустрічі діти подякували гостям та пообіцяли бути дуже обережними. У свою чергу, рятувальники побажали малечі безпечних та безтурботних ігор та забавок.

 


Добропольские спасатели провели разъяснительную работу с воспитателями детского садика


Добропольские спасатели провели разъяснительную работу с воспитателями детского садика


Джерело: 19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області

Мітки: ГСЧС, дети


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх