Добропольские спасатели провели профилактический рейд на водоемах района

Переглядів: 1022 0 05.07.2018 в 14:00:14 Новини МНС
Добропольские спасатели провели профилактический рейд на водоемах района

Влітку більшість громадян обирає відпочинок на водоймах, однак не всі усвідомлюють, що на воді потрібно бути вкрай обережним. Така безпечність призводить до нещасних випадків. Фахівці ДСНС роблять усе можливе, щоб цей відпочинок був безпечним. Одним із способів проведення такої роботи є профілактичні рейди у місцях масового відпочинку людей на водних об’єктах Добропільського району.

Зокрема, 2 липня, співробітники 19 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області провели профілактичну роботу серед відпочиваючих «Привітного».

Під час заходу, рятувальники розповіли громадянам про ситуацію, що склалася на водних об'єктах району та основні причини, які призвели до нещасних випадків. Фахівці Служби порятунку звернули увагу людей на те, що завжди варто пам’ятати: недотримання правил безпеки може призвести до травмування або загибелі. Рятувальники нагадали, як правильно надавати потерпілому домедичну допомогу, якщо все ж таки стався нещасний випадок на воді.

Для того, щоб корисні правила завжди були поряд, рятувальники роздали відпочивальникам листівки з правилами безпеки життєдіяльності.

 


Джерело: 19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх