Добропольские шахтеры и обогатители отчитались о своих успехах в 2018 году

Переглядів: 1214 0 01.01.2019 в 10:30:40 Новини підприємств
Добропольские шахтеры и обогатители отчитались о своих успехах в 2018 году

Випереджаючи календар

9 грудня ЦЗФ Добропільська виконала річний план – збагачувальники переробили 4 млн тонн вугілля. Такий результат колектив фабрики сягає другий рік поспіль. У листопаді збагачувальники встановили два рекорди – за місяць було перероблено 393 тис. тонн, а 4 листопада – 16 тис. тонн рядового вугілля. До кінця року на підприємстві планують збагатити 4,25 млн тонн вугілля.

 

2 мільйони тонн до Дня Святого Миколая 

2 мільйони тонн переробили з початку року збагачувальники ЦЗФ Жовтнева. Цього результату вони спромоглися на два дні раніше, ніж минулого року. На підприємстві впевнені, що у 2019 році їх здобутки збільшаться, адже на фабриці проходить реконструкція, що дозволить збільшити обсяги виробництва.

 

Річні плани – достроково

20 грудня свято прийшло в ШУ Добропільське. Гірники дільниці № 4 шахти Добропільська (начальник Максим Дівульський, бригадир Сергій Чугунов) цього дня виконали річний план - 550 тис. тонн вугілля. Протягом року видобувники працювали стабільно і з високими результатами. Так, у березні вони видали на-гора 80 тис. тонн палива, а в жовтні перевищили цей рекорд, видобувши понад 81 тис. тонн.

Також достроково виконали річні плани і прохідницькі бригади. Колектив ДПР-3 з Алмазної (начальник Іван Остапенко, бригадир Олександр Деревенець) з початку року пройшов 1750 метрів виробок, а їх колеги з ДПР-1 з Добропільської (начальник Віталій Варченко, бригадир Сергій Кудінов) – 750 метрів.

 

Дитяче свято на фабриці

Нетрадиційне новорічне свято влаштували для своїх дітлахів працівники ЦЗФ Добропільська. Вони провели його у приміщенні фабрики, та ще й всі ролі – Діда Мороза, Снігуроньки та інших казкових персонажів зіграли самі працівники. Тож дітлахи отримали купу задоволення та позитивних емоцій, звичайно, разом з солодкими подарунками.

 

4 мільйони тонн добропільських шахтарів

23 грудня колектив ДТЕК Добропіллявугілля видобув 4 млн тонн палива з початку року. Це на 1,2 млн тонн більше, ніж вони видобули минулого року. Найбільший внесок в загальний видобуток зробили гірники Білозерської – понад 1 млн тонн, Добропільської – 926 тис. тонн, Алмазної – 723 тис. тонн. За 11 місяців ДТЕК Добропіллявугілля перерахувало в бюджети всіх рівнів понад 1 млрд гн, стабільно сплачує заробітну плату 8 тис. працівникам.


Джерело: http://dobronews.com.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх