Добропольские правоохранители задержали мужчину, который осуществлял насилие над родителями

Переглядів: 1531 0 31.01.2017 в 09:00:14 Новини поліції
Добропольские правоохранители задержали мужчину, который осуществлял насилие над родителями

Поліцейські склали адміністративний протокол відносно 30-річного місцевого жителя за вчинення насильства в сім’ї. Добропільський міжрайонний суд ознайомившись з наданими матеріалами призначив правопорушнику покарання у вигляді 15 діб адміністративного арешту.

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки, про те, що у сусідній квартирі відбувається гучна сварка.

За вказаною адресою відразу виїхала група швидкого реагування. Прибувши на місце події, поліцейські з’ясували, що син з явними ознаками алкогольного сп’яніння чинить фізичне та психологічне насильство над своїми батьками.

Постійне хуліганство, пиятика та погрози – саме так проходять дні стареньких пенсіонерів. Під час спілкування батьки розповіли правоохоронцям, що їх син ніде не працює, зловживає алкоголем, вимагає в них гроші та виганяє з власної квартири. Крім того, чоловік не зважає на те, що його мати є інвалідом другої групи, а батько страждає на астму.

Співробітники ГШР затримали 30-річного правопорушника та доставили до відділення поліції. Перевіривши сімейного дебошира за всіма базами даних правоохоронці встановили, що у вересні 2016 року він вже притягувався до відповідальності за насильство над своїми батьками, чоловік був позбавлений волі на п’ять діб, однак це не допомогло, і він знову прийнявся за своє.

Поліцейські склали відносно чоловіка протокол про адміністративне правопорушення за ч.2 ст.173-2 «вчинення насильства в сім’ї» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правопорушник визнав свою провину та підтвердив обставини, викладені в протоколі про адміністративне правопорушення.

Добропільський міжрайонний суд постановив: визнати даного громадянина винним у вчиненні вищевказаного правопорушення та призначив йому покарання у вигляді адміністративного арешту на строк до 15 діб. Наразі зловмисник перебуває в ІТТ Покровського відділу поліції.

Керівництво Добропільського відділення поліції звертається до усіх мешканців міста та району, в разі вчинення фізичного чи психологічного насильства у сім`ї негайно повідомляйте в поліцію, аби безневинна сварка не перетворилася у справжню трагедію.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх