Добропольские правоохранители задержали любительницу косметики

Переглядів: 1746 0 08.12.2016 в 11:00:39 Новини поліції
Добропольские правоохранители задержали любительницу косметики

У Добропіллі поліцейські затримали жінку, яка поцупила бритвені станки з магазину. Декілька днів назад зловмисниця викрала  товар майже на 560 гривень, а потім знову прийшла у магазин аби ще трохи «скупитися».

До чергової частини Добропільського відділення поліції на лінію 102 надійшло повідомлення про крадіжку з магазину. Керуюча магазину повідомила, що 28 листопада невідома особа поцупила у них станки для бритв, завдавши матеріальний збиток на 556 гривень.

Працівники магазину одразу не повідомили до поліції про крадіжку, тому що самі дізналися про це лише через кілька днів. А сьогодні любителька косметики знову прийшла до магазину аби ще трохи «скупитися», тому охорона і визвала наряд правоохоронців.

Поліцейські у складі ГШР виїхали на місці події та вже через 15 хвилин затримали молоду жінку. Під час з’ясування всіх обставин було встановлено, що дійсно нещодавно саме ця жінка викрала товар із магазину, а коли знову завітала охорона впізнала її та одразу повідомила до поліції.

Жінка розповіла, що вирішила зайти щось купити, а в результаті викрала пару бритвених станків, які потім подарувала своїм родичам.

Правопорушниця гадала, що якщо продавці відразу не помітили, що вона скоїла крадіжку, то вже ніхто і не дізнається хто саме поцупив станки. Тому жінка вирішила ще щось придбати у магазині. 

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер жінці загрожує від штрафу до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх