Добропольские правоохранители за сутки дважды изымали наркозелье у прохожих

Переглядів: 1186 0 19.10.2017 в 15:00:24 Новини поліції
Добропольские правоохранители за сутки дважды изымали наркозелье у прохожих

Правопорушниками виявились 40-річний чоловік та 37-річна жінка, які  розгулювали вулицями, тримаючи в кишенях шприци із наркотичною речовиною. Наркозілля вилучено, а відносно нарколюбителів  порушено кримінальні провадження.

На території обслуговування Покровської оперзони тривають оперативно-профілактичні заходи. Так, вчора під час відпрацювання в Добропіллі правоохоронці вилучили у 40-річного містянина медичний шприц із речовиною жовтого кольору, схожою на наркотичну. Чоловік пояснив поліцейським, що давно вживає наркотики, а це його чергова доза, яку він самостійно виготовив.

Аналогічний випадок був задокументований і у місті Білозерське. У 37-річної місцевої мешканки, яка раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності, співробітники поліції вилучили шприц із наркотичною речовиною - опієм. Правопорушниця запевняла вартових порядку, що випадково знайшла наркозілля, а ось навіщо його залишила собі, жінка пояснити не змогла.

В обох випадках наркотичні речовини вилучені і направлені на експертизу.

Відносно правопорушників відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх