Добропольские правоохранители разоблачили наркоцентр + ФОТО

Переглядів: 1601 0 27.10.2017 в 11:00:46 Новини поліції
Добропольские правоохранители разоблачили наркоцентр + ФОТО

На п'ять років за ґратами може опинитися 32-річний мешканець Добропільського району, який у власній квартирі виготовляв та «пригощав» товаришів наркотиками. Поліцейські припинили діяльність наркопритону. Усі наркотичні засоби, а також предмети для їх вживання вилучені та направлені на експертизу.

До правоохоронців Добропільського відділення поліції надійшла інформація про те, що в одному селі місцевий мешканець виготовляє у себе вдома наркотик, а його частими гостями є підозрілі люди. Озброївшись ухвалою суду на проведення обшуку, правоохоронці виїхали за вказаною адресою.

В ході проведення обшуку в помешканні 32-річного селянина, співробітники поліції виявили та вилучили медпрепарати для виготовлення синтетичного наркотику, а також чималу кількість використаних медичних шприців із залишками рідини, за кольором схожу на наркотичну. Разом із хазяїном в оселі знаходилося ще троє чоловіків, зовнішній вигляд яких вказував на те, що вони перебувають в стані наркотичного сп’яніння. Господар наркопритону раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків, але замість виправлення, чоловік вибрав для себе іншу «стежку», яка вочевидь знов приведе його до тюрми. Правопорушник не заперечував свої «наркодіяльності» та підтвердив, що разом із своїми «товаришами» виготовляли та вживали наркотики.

Вилучені наркотичні речовини поліцейські направили на експертизу, а стосовно господаря наркопритону відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

Після проведення експертизи буде вирішуватися питання про перекваліфікацію даного правопорушення відповідно до ч. 1 ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення для цих цілей» Кримінального кодексу України.

 


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх