Добропольские правоохранители провели профориентационную работу со школьниками

Переглядів: 889 0 23.01.2019 в 14:30:26 Новини поліції
Добропольские правоохранители провели профориентационную работу со школьниками

Співробітники сектору превенції Добропільського відділення поліції разом з курсантами Донецького юридичного інституту зустрілись зі школярами старших класів загальноосвітньої школи №7 міста Добропілля, познайомили учнів з роботою поліцейських та запросили до вступу у вищі юридичні навчальні заклади.
Під час зустрічі правоохоронці розповіли дітям в яких підрозділах вони працюють, які завдання виконують, якими спецзасобами користуються під час виконання спецзавдань. Після чого довела до відома присутніх інформацію про вищі навчальні заклади системи МВС.
«Тим, хто вирішив поповнити ряди правоохоронців, потрібно лише подати заявку до поліції, а інспектори відділів кадрів сформують для Вас необхідний пакет документів. Після навчання на бюджеті для курсанта створюється робоче місце в поліції. Всі випускники вищих навчальних закладів МВС отримують звання лейтенанта, після чого стовідсотково забезпечуються робочими місцями та заробітною платою відповідно до розміру посадового окладу», - зазначив начальник сектору превенції Добропільського відділення поліції майор поліції Андрій Ваврик. 
Під час бесіди курсанти Донецького юридичного інституту залюбки розповіли учням безпосередньо про сам процес навчання. Старшокласник із зацікавленістю слухали виступаючих та задавали питання. Деякі висловлювали бажання в майбутньому поповнити ряди працівників поліції, а тому цікавились умовами праці. Їх цікавило не лише навчання та курсантське життя, а з чим доводиться найчастіше стикатись правоохоронцям у своїй роботі.
По завершенню зустрічі поліцейські подякували учням за увагу та зазначили, що у разі виникнення будь-яких питань, вони завжди можуть звернутись за допомогою до Добропільського відділення поліції.


Добропольские правоохранители провели профориентационную работу со школьниками


Джерело: Добропільське Відділення Поліції


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх