Добропольские правоохранители обнаружили потенциального убийцу за рулем автомобиля

Переглядів: 2125 0 06.05.2017 в 14:30:47 Новини поліції
Добропольские правоохранители обнаружили потенциального убийцу за рулем автомобиля

28-річна жінка, будучи у нетверезому стані, сіла за кермо автівки, навіть не замислюючись, що наражає себе та оточуючих на небезпеку. Але поліцейські вчасно виявили порушницю. Тепер їй доведеться сплатити штраф у розмірі 10 200 гривень, а також загрожує позбавлення водійських прав строком на один рік.

До чергової частини Добропільського відділення поліції зателефонував невідомий та повідомив, що біля одного з місцевих магазинів припарковано автомобіль з порушеннями. Також чоловік повідомив, що за кермом даної автівки перебуває жінка, яка дивно себе поводить. Дуже схоже на те, що вона знаходиться у стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські негайно відреагували на повідомлення і вирушили за вказаною адресою, однак вищевказаного автомобілю на місці не виявили.

Вже через кілька хвилин правоохоронці помітили  дану автівку - вона саме рухалась їм на зустріч. Аби розібратися у ситуації та поспілкуватися з водієм поліцейські зупинили автомобіль. За кермом перебувала 28-річна місцева жителька, від якої був відчутний сильний запах алкоголю. Після проходження жінкою медосвідчення в місцевій лікарні, було підтверджено, що в її крові дійсно знаходиться алкоголь.

Стосовно жінки було складено адміністративний протокол за ст.130 КУпАП «Керування транспортними засобами, особами, які перебувають в стані алкогольного сп'яніння». За це порушення їй доведеться сплатити штраф у розмірі 10 тисяч 200 гривень, а також правопорушниці загрожує позбавлення водійських прав на рік.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх