Добропольские полицейские задержали несовершеннолетнего, который обокрал дом и поджег его

Переглядів: 1633 0 16.03.2017 в 11:00:09 Новини поліції
Добропольские полицейские задержали несовершеннолетнего, который обокрал дом и поджег его

14-річний хлопець скоївши крадіжку, намагався вогнем знищити сліди злочину. Однак правоохоронці оперативно встановили особу порушника та затримали його.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся мешканець Добропільського району, повідомивши, що він став жертвою крадіїв, які винесли майно з його дачного будинку, а потім підпалили його.

На місце події негайно виїхали правоохоронці. В ході проведення оперативно розшукових заходів поліцейські встановили особу правопорушника. Ним виявився 14-річний односелець потерпілого.

Затриманий неповнолітній хлопець зізнався, що вже давно запримітив будинок, в якому ніхто не мешкає, тому і вирішив туди «навідатися» з метою викрасти цінні речі. Правопорушник розповів, що потрапив до будівлі через вікно, зібрав у свою сумку металеві предмети та посуд, і щоб «замести свої сліди» – підпалив дім. Він був впевнений, що якщо хата згорить, то зникнення речей ніхто не помітить і, звичайно, нікого шукати не будуть. І був дуже здивований, коли співробітники поліції завітали до нього.

Під час досудового слідства поліцейські вилучили у юнака речові докази, які після експертного дослідження будуть повернуті законному власнику.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка) та ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх