Добропольские полицейские задержали наркомана прямо возле подъезда

Переглядів: 1348 0 17.11.2016 в 08:00:32 Новини поліції
Добропольские полицейские задержали наркомана прямо возле подъезда

Поліціейскі Покровської оперативної зони притягнули до відповідальності шістьох любителів наркотиків

Правоохоронці продовжують залучати до відповідальності любителів наркотичних речовин. На протязі останніх двох днів поліцейськими Покровської оперзони було задокументовано шість фактів незаконного зберігання наркотичних речовин. На правопорушників чекає до 3 років позбавлення волі.

Так, правоохоронці Селидівського відділення поліції під час відпрацювання обслуговуємої території зупинили підозрілого 39-річного чоловіка. Під час проведення обшуку поліцейські виявили та вилучили у нього кармані паперовий пакунок з речовиною рослинного походження в подрібненому та висушеному стані, зовні схожою на наркотичну. Чоловік пояснив, що наркотичні рослини він самостійно зірвав ще на початку осені, а потім висушив та залишив собі для власного вживання.

В цей же день в районі залізничного вокзалу співробітниками Авдіївського відділення поліції був оглянутий 40-річний громадянин, у якого в пакеті мається згорток з речовиною рослинного походження, зеленого кольору з характерним запахом «коноплі».

Ще одного місцевого мешканця затримали поліцейські Авдіївського відділення поліції під час профілактичного відпрацювання міста. Правоохоронцями був зупинений 31-річний житель Закарпатської області. При огляді особистих речей у чоловіка було виявлено та вилучено поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження, зовні схожою на марихуану.

Ще двох нарколюбителів затримали правоохоронці Покровського відділу поліції. Правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ 2108 під керуванням 28-річного місцевого жителя, при огляді особистих речей у чоловіка були вилучені пігулки "Сонат". Аналогічні медичний препарат вилучили правоохоронці Покровського відділу поліції у ще одного 36-річного місцевого жителя.

Працівники Добропільського відділення поліції також задокументували нарколюбителя. Під час патрулювання міста Добропілля поліцейські біля під’їзду житлового будинку зупинили 43-річного місцевого жителя. В ході проведення особистого огляду правоохоронці виявили та вилучили у чоловіка подрібнену речовину світло зеленого кольору, зовні схожу на наркотичну.          

Все вилучене слідчі направили на експертизу.

За всіма вищевказаними фактами були порушені кримінальні провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального Кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх