Добропольские полицейские задержали мужчину с пакетом конопли

Переглядів: 1302 0 07.09.2016 в 18:59:49 Новини поліції
Добропольские полицейские задержали мужчину с пакетом конопли

Нарковмісні рослини вилучили поліцейські Покровської оперативної зони у двох громадян

За минулу добу поліцейські Покровська та Добропілля виявили та вилучили коноплю у двох місцевих мешканців. Чоловіки стверджували,що зберігали коноплю для власного вживання без мети збуту. Тепер любителям «травички» загрожує до 3 років позбавлення волі.

У рамках проведення оперативно-профілактичної операції «Мак» правоохоронці Покровського відділу поліції отримали інформацію про зберігання 26-річним місцевим жителем нарковмісних рослин. Під час перевірки інформація підтвердилась.

Поліцейські провели обшук домоволодіння чоловіка, у результаті якого виявили та вилучили паперовий згорток у якому знаходилась суха подрібнена рослина зеленого кольору. Як пояснив затриманий, даною речовиною являється конопля, яку він знайшов і в подальшому мав намір вжити, як наркотичний засіб без мети збуту.

В цей же день у Добропіллі поліцейські під час несення служби по охороні публічної безпеки громадян зупинили 37-річного чоловіка, у поліетиленовому пакеті якого було виявлено рослини, схожі на коноплю. Перехожий розповів, що зірвав їх поблизу дачних ділянок для власного вживання. Правопорушником виявився житель Добропільського району.  

Все вилучене направлено на експертизу.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх