Добропольские полицейские в считанные минуты поймали уличного грабителя

Переглядів: 1570 0 02.12.2016 в 10:30:16 Новини поліції
Добропольские полицейские в считанные минуты поймали уличного грабителя

68-річна пенсіонерка стала жертвою вуличного грабіжника. Нападник,  побачивши гаманець, який сторчав з сумки жінки, вихватив його та втік. Однак, вже через 40 хвилин поліцейські затримали зловмисника і повернули літній жінці гроші.

Вчора ввечері у Добропіллі на проспекті Перемоги невідомий чоловік напав на пенсіонерку. Літня жінка саме виходила з магазину, як раптом до неї підбіг невідомий та вихватив з сумки гаманець з грошима у сумі 600 гривень. Однак потерпіла не розгубилась і почала кликати на допомогу.

Саме в цей момент поряд проходив піший наряд правоохоронців, жінка відразу звернулась до поліцейських за допомогою і детально їм все розповіла. Крім того, пенсіонерка дуже добре описала нападника. Правоохоронці миттєво повідомили до чергової частини про скоєння злочину та передали отримані данні всі нарядам поліції. Вже через півгодини співробітники кримінальної поліції затримали зухвалого грабіжника та вилучили в нього викрадені гроші. Злочинець ще не встиг їх витратити, а ось гаманець правоохоронцям повернути вже не вдалось, чоловік відразу позбавився його, він викинув його десь по дорозі, коли тікав.

Зловмисником виявився 35-річний місцевий житель. Чоловік в усьому зізнався та розповів, що коли літня жінка виходила з магазину, він одразу звернув увагу на те, що сумка відкрита, а звідти видно гаманець. Правопорушник був впевнений, що жінка за ним не побіжить, тому його ніхто не спіймає.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникові загрожує до 4 років позбавлення волі.

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх