Добропольские полицейские спасли от переохлаждения шестилетнюю замерзшую девочку

Переглядів: 2840 1 27.01.2017 в 13:00:37 Новини поліції
Добропольские полицейские спасли от переохлаждения шестилетнюю замерзшую девочку

Завдяки скоординованим діям співробітників поліції, знайдена посеред міста маленька дівчинка була в лічені години повернута матері, яка забула про дитину. За таке недбальство у відношенні жінки правоохоронці склали адміністративний протокол за ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» КУпАП.

Під час патрулювання, в центрі міста, добропільські поліцейські звернули увагу на маленьку дівчинку, яка в десятиградусний мороз самотньо бродила по вулиці, крім тогу дитина була одягнута у легеньку весняну куртку та зовсім тоненькі штанці.

Правоохоронці запитали в дівчинки її ім’я та прізвище, а також поцікавились де її матуся, але дівчинка настільки змерзла, що зовсім не могла говорити. Поліцейські відвели дитину у відділення поліції, аби відігріти та встановити особу її батьків. Відігрівшись, дівчинка розповіла співробітникам ювенальної превенції, що живе разом із мамою та меншою сестричкою, а також назвала правоохоронцям своє прізвище. Поліцейські негайно почали перевіряти всі адреси, за якими могла б проживати дана родина. Вже через пів години правоохоронці встановили де саме проживає дівчинка і хто її матір, за вказаною адресою одразу ж виїхала ГШР.

Тим часом, до відділення поліції вже «завітала» матір знайденої дівчинки. Вона розповіла правоохоронцям, що гуляла з дитиною на дворі, а потім зустріла свою знайому і попросила її посидіти з донькою, а сама пішла по справах. Знайома жінка вирушила на місцевий базар і по дорозі загубила дівчинку.

Співробітникам ювенальної превенції Добропільського відділення поліції провели з 28-річною жінкою профілактичну бесіду та склали відносно горе-матері адміністративний протокол за ч.1 ст.184 «Невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Поліцейські попередили, що іншого разу за подібне недбальство відносно жінки буде відкрите кримінальне провадження і їй доведеться перед законом відповідати за недбале ставлення до виховання своєї дитини.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 simbad201 • 10:51:56, 04.02.2017
Зачем врать и пиарится???. История такова- девочку обнаружили обыкновенные гражданские люди,на рынке возле магазина "Прогресс" и завели ее в Домовую кухню, где хозяйка накормила ребенка и отогрела, Граждане девочку одели, а затем вызвали полицию. Я не могу понять зачем писать вранье
ComForm">
avatar
Наверх