Добропольские полицейские раскрыли три уличных грабежа в течение недели

Переглядів: 1039 0 08.04.2019 в 11:30:33 Новини поліції
Добропольские полицейские раскрыли три уличных грабежа в течение недели

Так, до Добропільського відділення поліції звернулось двоє місцевих жителів, які повідомили, що стали жертвами грабіжника при схожих обставинах. 
Виїхавши на місце злочину, поліцейські встановили, що в першому випадку потерпілий у стані алкогольного сп’яніння сидів біля під’їзду на лавочці, раптом до нього підбіг невідомий чоловік, вихопив у нього з рук мобільний телефон та втік. Заявник звернувся у відділення поліції лише через кілька діб, коли вже з його банківської картки зникло 3000 грн. Як зсувалось пізніше, зловмисник за допомогою мобільного телефону заволодів грошима потерпілого.
У другому випадку потерпілий також звернувся до правоохоронців не одразу, а лише коли з його банківської картки зникло 8000 гривень. Під час з’ясування обставин поліцейські встановили, що потерпілий нещодавно розпивав алкоголь разом з незнайомцем, а потім останній вирвав в нього з рук телефон і втік в невідомому напрямку. 
Працівники карного розшуку оперативно викрили зловмисника. Ним виявився 35-річний місцевий житель, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. Під час особистого огляду правоохоронці вилучили у чоловіка телефони потерпілих, які незабаром будуть повернуті законним власникам. Гроші зловмисник вже встиг витратити.
Відносно правопорушника відкрито одразу два кримінальних провадження за ч.1 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.
Ще одного грабіжника поліцейські затримали в м. Білицьке. Так, 16-річний хлопець вихопив сумку у 40-річної жінки. Юнак заволодів гаманцем та банківськими картками потерпілої та втік, однак вже наступного дня поліцейські встановили його особу. Наразі гаманець вилучено. Триває досудове розслідування. За фактом грабежу поліція відкрила кримінальне провадження.


Джерело: Добропільське Відділення Поліції


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх