Добропольские полицейские привлекли к ответственности мать четверых детей + ФОТО

Переглядів: 2490 0 08.02.2017 в 10:00:00 Новини поліції
Добропольские полицейские привлекли к ответственности мать четверых детей + ФОТО

Працівники сектору ювенальної превенції Добропільського відділення  поліції склали адміністративний протокол за невиконання батьківських обов’язків на жінку, яка за п’яними буднями не помічали власних дітей і зовсім не дбали про малечу. Наразі діти вилучені з родини і знаходяться у дитячому центрі соціально-психологічної реабілітації. Подальшу долю малечі вирішать соціальні служби.

За минулу неділю співробітники ювенальної превенції Добропільського відділення поліції відвідали 15 родин, які опинились у складних життєвих обставинах.

Так, в одній із таких сімей, 31-річна горе-мати за п’яними буднями не помічали власних дітей і зовсім не дбали про малечу.В цій родині виховувалось четверо дітей 3, 4, 6 та 13 років  але любові вони не знали, діти нічого не бачили, окрім брудного посуду та вічно п’яних батьків. Нещодавно, 13-річний хлопчик не витримав постійної пиятики матері та вітчима і пішов з дому. Хлопчик ходив по дворах сусідів і просив погрітися та перекусити. Саме сусіди і повідомили в поліцію про недбале ставлення жінки до своїх власних дітей. Прибувши на місце події поліцейські перевірили умови проживання дітей, правоохоронці побачили жахливу картину: в домі було дуже брудно, речі валялись повсюди, діти були грізні та занедбані, а продуктів харчування взагалі майже не було, однак при цьому жінка була напідпитку і намагалася довести, що у їх родині все гаразд.

За даним фактом на горе-матір правоохоронці склали адміністративний протокол за ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП. Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.  

Дітей було вилученоз родини працівниками відділу освіти Добропільської міської ради та направлено до дитячого центру соціально-психологічної реабілітації. Подальшу долю малечі вирішуватимуть служби у справах дітей та Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх