Добропольские полицейские приняли участие в мероприятиях, посвященных Дню освобождения Донбасса

Переглядів: 911 0 08.09.2018 в 13:00:04 Новини поліції
Добропольские полицейские приняли участие в мероприятиях, посвященных Дню освобождения Донбасса

Співробітники Добропільського відділення поліції долучились до заходів з нагоди святкування Дня визволення Донбасу та забезпечили належну охорону публічної безпеки громадян. 
Сьогодні у Добропіллі пройшли урочистості присвячені 75-й річниці визволення Донбасу від фашистських загарбників. Місцеві жителі вшановують пам’ять тих, хто в далекому вересні 1943 року поклав своє життя за свободу нашого регіону від фашистської неволі та низько вклоняються нині живим учасникам тих далеких подій.
Цього дня в міському парку біля меморіального комплексу "Вічний вогонь" відбулася церемонія покладання квітів. Були присутні ветерани, учасники та діти війни, школярі.
Під час урочистостей на забезпечення публічної безпеки та правопорядку були задіяні співробітники Добропільського відділення поліції. Правоохоронці забезпечили безпеку дорожнього руху та стежили за дотриманням Правил дорожнього руху як водіями так і пішоходами. Місто патрулювали посилені наряди поліції, які були максимально приближені до міського парку. Жодних правопорушень не допущено.


Джерело: Добропільське Відділення Поліції

Мітки: полиция


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх