Добропольские полицейские поздравили бабушек и дедушек с Днем пожилых людей + ФОТО

Переглядів: 1521 0 03.10.2016 в 10:00:42 Новини поліції
Добропольские полицейские поздравили бабушек и дедушек с Днем пожилых людей + ФОТО

Зігріємо старість добротою і турботою!

Привітати дідусів та бабусь з Днем людини похилого віку завітали правоохоронці Добропільського відділення поліції до Білицького будинку-інтернат для літніх людей. Поліцейські поспілкувалися з старенькими про їхнє життя та запропонували свою допомогу.

Вже стало доброю традицією, що в День людей похилого віку працівники Добропільського відділення поліції  проводять різноманітні заходи, акції з метою вшанування людей похилого віку, ветеранів війни та праці.

Так, сьогодні правоохоронці Добропільського відділення поліції завітали до Білицького дому інтернат для людей похилого віку аби привітати всіх стареньких зі святом. Поліцейські привезли літнім людям продукти харчування та трохи поспілкувались зі старенькими.

Правоохоронці привітали їх щирими, добрими словами, побажали літнім людям довгих років життя, міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди.

Поліцейські намагалися приділити, як можна більше уваги кожному дідусю та бабусі, щоб ніхто з них не почувався забутим чи залишеним наодинці зі своїми проблемами.

Старенькі, в свою чергу, розповідали поліцейським про свою долю, згадували прожите життя, роки важкої праці та щасливі миті сімейного щастя.

Коли життя іде на схил, самі прості радощі стають найдорожчими. Бесіда за чашкою чаю, теплі слова, спогади…

«Літні люди – це наше минуле і дуже важливо не залишати їх на самоті, бути чуйними у ставленні до них, зігріти старість добротою, турботою,  теплим словом і не лише в святковий день, а й щодня. Нехай буде їм затишно серед нас. Бо й наша старість колись стане чиєюсь турботою», - відмітив начальник сектору Добропільського відділення поліції Андрій Ваврик.


Добропольские полицейские поздравили бабушек и дедушек с Днем пожилых людей + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх