Добропольские полицейские нашли пропавшую 15-летнюю девушку

Переглядів: 2028 0 26.11.2016 в 08:00:35 Новини поліції
Добропольские полицейские нашли пропавшую 15-летнюю девушку

Співробітники кримінальної поліції встановили місце знаходження 15-річної дівчини, яка пішла з дому, нічого не сказавши батькам. Зараз біглянку розшукано та повернуто в родину.

18 листопада 2016 року на лінію «102» надійшло повідомлення від місцевого жителя, який повідомив, що зникла його 15-річна донька. Правоохоронці одразу виїхали за вказаною адресою.

В ході досудового слідства правоохоронці з’ясували, що зранку дівчина начебто пішла до школи, а потім додому так і не повернулась.

Аби з’ясувати де саме переховується втікачка поліцейські опитали всіх її знайомих, поспілкувались з сусідами, батьками, вчителями  та її однокласниками. В ході відпрацювання усіх версій втечі дівчини правоохоронці активно моніторили всі соціальні мережі школярки і нарешті вийшли на слід дівчини. Поліцейські встановили, що неповнолітня втікачка знаходиться у Кривому Розі.

Правоохоронці встановили, що у день втечі школярка до школи так і не потрапила, дівчина зранку відправилась на автовокзал, а потім придбала квиток на рейсовий автобус до Кривого Рогу.

Дорогою до Кривого Рогу школярка робила селфі в автобусі та розміщувала фото в Інтернет мережі, а потім хизувалася перед своїми однолітками, що нарешті вона почне нове життя. Дівчина вже давно мріяла кудись поїхати та почати кар’єру дизайнера.

Ще через день правоохоронці дізналися за якою адресою зупинилась втікачка. А наступного дня неповнолітню школярку знайшли та повернули батькам.

С початку року співробітники Добропільського відділення поліції повернули додому 13 юних втікачів. Правоохоронці вкотре звертаються до батьків із проханням приділяти більше уваги своїм дітям. Пам’ятайте, що в підлітковому віці психіка дитини нестійка, і вони схильні до протесту й необдуманих вчинків.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх