Добропольские педагоги приняли участие в проекте "посылка успеха" Klitschko Foundation

Переглядів: 919 0 27.05.2019 в 14:30:17 Освіта
Добропольские педагоги приняли участие в проекте

З 21 по 23 травня 2019 року директор ДЮСШ (І.М.Базюк), вчителя фізичної культури: НВК № 4 (І.А.Іжболдіна), ЗОШ № 19 (С.І.Момот), ЗОШ № 15 (Н.В.Кулініч) пройшовши відбірковий конкурс потрапили на триденний тренінг нового формату від Klitschko Foundation «Посилка успіху».

Серія тренінгів від професійних тренерів (Аліна Носенко, Наталя Холоденко, Андрій Жураковський, Юрій Кручин, Сергій Анчуткін, Наталя Тислюк), волонтер з Британії (Джорж Флетчер) та активістів України зі сфери спорту проходила на базі Олімпійського навчально-тренувального центру «КОНЧА-ЗАСПА» (м.Київ). Учасники проекту зрозуміли, як спортивні заходи допомагають піднімати самооцінку і сприяють самовизначенню молоді. Інформація про нові види спорту надала конкретні варіанти для урізноманітнення шкільної та секційної програми. Такий досвід був корисним не тільки завдяки можливості отримати нові знання, але і тому, що була змога поспілкуватися з колегами та однодумцями, поділитись власними напрацюваннями, подискутувати з приводу інноваційних підходів у навчанні та запропонованих методик. Повернувшись додому, учасники реалізують практичну частину проекту та проведуть локальний тренінг і спортивні змагання на місцевому рівні, а саме у своїй школі або спортивній секції. Так вони розділять набуті знання та розширять коло зацікавлених учнів.

Для ефективного впровадження проекту кожний заклад, представник якої став учасником проекту, буде нагороджено “Посилкою успіху” – набором необхідного сучасного та безпечного спортивного обладнання.


Добропольские педагоги приняли участие в проекте


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх