Добропольские "Непоседы" в очередной раз успешно показали свои возможности

Переглядів: 970 0 08.04.2019 в 10:30:46 Творчість
Добропольские

Бажаєте отримати незабутні враження? Приєднуйтесь до «Народного художнього колективу» ансамблю танцю «Непосиди», який не тільки посідає призові місця на Всеукраїнських і Міжнародних фестивалях, конкурсах, а й дарує неймовірні емоції та могутній життєвий досвід своїм вихованцям.  На цих весняних канікулах вихованці середньої та старшої групи, як завжди, не сиділи на місці. Завдяки ініціативі чудових керівників — Лариси Румянцевої, Світлани Татаренкової та Лілії Яценко — поїхали підкорювати місто Дніпро на фестиваль «Імперія зірок». Програма трьох днів буда дуже насиченою. Окрім насолоди від нашого виступу, ми отримали безліч вражень: відвідали «МОСТ-СІТІ», дружно покаталися на ковзанці, сходили на суперцікавий фільм, вечори в готелі також не були сумними (зібравшись разом, діти переглянули виступи, а потім довго спілкувались та довго й щиро сміялися).

   Третього дня, прийшовши на гала-концерт усі разом, ми очікували на результат. «Непосиди» посіли І та два ІІ місця й поверталися в Добропілля щасливими, але втома взяла гору, тож кожен міцно спав. Дорога додому була спокійною, кожен мав добрий настрій.

  Хочеться щиро подякувати керівникам, які вкладають у вихованців свої знання та час. Вони не тільки навчають дітей бути майстерними артистами, а й добрими й щирими друзями один для одного.


Добропольские


Добропольские


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх