Добропольские мошенники добрались уже до Тернополя

Переглядів: 1759 0 19.11.2016 в 10:30:41 Новини поліції
Добропольские мошенники добрались уже до Тернополя

35-річну жительку Тернополя ошукали шахраї із Добропілля. «Вітаємо, номер Вашого мобільного переміг у розіграші авто», - таку СМС отримала тернополянка. Передзвонивши на вказаний номер, консультант автопідприємства приголомшив її новиною, чоловік повідомив, вже сьогодні вона стане власником новенької іномарки.

До Добропільського відділення поліції з Тернопільської прокуратури надійшли матеріали кримінального провадження за фактом шахрайства відносно 35-річної жительки Тернополя.

Під час досудового розслідування правоохоронцями було встановлено, що тернополянка потрапила на гачок до добропільських аферистів.

Так, жінці прийшло смс-повідомлення «Вітаємо, номер Вашого мобільного переміг у розіграші авто». Передзвонивши на вказаний номер, консультант автопідприємства приголомшив її новиною, чоловік повідомив, що вже сьогодні вона стане власником новенької іномарки.

Жінка поцікавилася умовами акції, чоловік пояснив, що щоб отримати машину їй необхідно сплатити 1% від вартості автомобілю. Кошти потрібні для сплати страховки та отримання номерних знаків на автомобіль.

Заявниця одразу погодилась і перерахувала 5610 гривень на надісланий смс-повідомленням рахунок. Так званий представник компанії, запевнив, що після надходження коштів та оформлення документів, автомобіль одразу вирушить до нового власника. Однак призу заявниця так і не отримала. Телефон з якого телефонували та повідомили про виграш, не відповідав. Потерпіла звернувся за допомогою до правоохоронців.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

В ході розслідування поліцейські встановили, що організатор «виграшної» акції перебуває у місті Добропілля Донецької області. Поліцейські з’ясували, що шахраї знімали гроші за наступною адресою: м.Добропілля вулиця Першотравнева 79. Враховуючи це, вказане кримінальне провадження буде розслідуватися добропільськими правоохоронцями. Наразі співробітниками Добропільського відділення поліції проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню злочинців.

Правоохоронці вкотре застерігають громадян не довіряти сумнівним повідомленням про виграш.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх