Добропольские лиговцы побывали на экскурсии в местном суде

Переглядів: 981 0 05.07.2018 в 08:00:42 Новини поліції
Добропольские лиговцы побывали на экскурсии в местном суде

Учасники «Ліги майбутніх поліцейських» продовжують знайомитись з представниками різних професій. Цього разу свої двері для лігівців відкрив місцевий суд.

«Майбутніх поліцейських» зустрів суддя-спікер Добропільського міськрайонного суду Сергій Притуляк, який на початку зустрічі ознайомив юних гостей з історією суду, його структурою та основними засадами судочинства в Україні. Окрім того, лігівці дізналися і про організацію документообігу: їм розповіли про реєстрацію, рух документів, що надходять до суду і порядок роботи з ними.

Далі на дітей чекала екскурсія по службовим приміщенням суду. Так, в судовій залі підлітків познайомили з сучасними технологіями дистанційних судових засідань в режимі відеоконференцій й у режимі онлайн. Крім того, Сергій Притуляк розповів лігівцям про поведінку, якої потрібно дотримуватись у суді під час судових слухань.

А закінчилась зустріч – чаюванням. У захваті від почутого та побаченого діти ділились своїми враженнями та ставили працівнику суду безліч питань, на які отримали кваліфіковані відповіді.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх