Добропольские избиратели просят Президента Украины защитить их голоса

Переглядів: 1691 0 05.08.2019 в 08:30:28 Новини місцевої влади
Добропольские избиратели просят Президента Украины защитить их голоса

Виборці 50 виборчого округу просять у Володимира Зеленського захистити їх голоси


4 серпня жителі Покровська, великого Добропілля та ін. населених пунктів, що входять до виборчого округу №50 прийшли до Адміністрації Президента України з проханням сприяти чесному підрахунку голосів, які віддали виборці 21 липня. Напередодні стало відомо, що на дільниці, яку охороняла Національна поліція в Покровську, зникли талони та документи, які до ОВК привозили з виборчих дільниць. 14 діб ОВК №50, строго порушуючи закони, відмовляється виконувати рішення судів про перерахунок голосів.
«Наша остання надія на справедливість – Президент України. Яке беззаконня чинять в Покровську два тижні спостерігає вся Україна.

Поліція, яка мала охороняти дільницю, не захистила документи, які зберігались в приміщенні. Представники ЦВК декілька годин шукали їх і не знайшли, а члени ОВК спокійно ходили навколо, бо знали, що знищили все. У представників усіх кандидатів є копії документів і ми сподіваємось, що наша боротьба за правду, протягом останніх 14 днів не була марною. І ми зламаємо систему фальсифікацій голосів у Покровську. Їм вдавалось коїти безлад у 2014, 15 рр. 2019 не стане для них роком безкарності та вседозволеності», - сказала Катерина Кузьміна.

«Ми вимагаємо! Вся країна вимагає притягнути до відповідальності осіб, причетних до кримінальних злочинів на дільниці №50. Відеодоказів більш ніж достатньо. Крім того, куди дивиться поліція. В Києві, Покровську нападають на людей, зникають документи і відповідальні за перевезення документів. Громадяни України повинні відчувати себе захищеними і жити у правовому суспільстві. Інакше говорити про демократію не варто. Володимире Олександровичу, ми сподіваємось на Вашу підтримку, контроль за виконанням постанов судів та покарання винних у вчинені злочинів проти громадян України», - Борис Овчаров.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх