Добропольские футболисты - чемпионы финального турнира проекта «Давай, играй!» + ФОТО

Переглядів: 1391 0 23.05.2018 в 11:00:24 Новини спорту
Добропольские футболисты - чемпионы финального турнира проекта «Давай, играй!» + ФОТО

19-20 травня у Щасливому відбувся фінальний турнір проекту «Давай, грай!». Вісім команд у двох вікових категоріях визначили переможців і призерів сезону-2017/18.

До групи U10 (діти до 10 років) увійшли «Квадрат» (Львів), «Black Star Junior» (Краматорськ), «Донбас» (Донецьк), «Laurus» (Курахово).

Групу U12 (діти до 12 років) представляли «Гірники» (Добропілля), «Прорив» (Сєвєродонецьк), «Хвиля» (Маріуполь), «Смарагд» (Краматорськ).

У суботу пройшли матчі групового етапу, а у неділю - ігри за третє місце і фінали.

У молодшій віковій групі U10 за результатами ігор місця розподілилися наступним чином: чемпіон сезону - «Донбас» (Донецьк); срібні медалі завоював «Квадрат» (Львів), бронзу – «Black Star Junior» (Краматорськ).

dg1

У старшій віковій групі U12 нікому не залишили шансів «Гірники» міста Добропілля (тренери Аліна Сологуб та Олександр Телендій). Після трьох перемог на груповому етапі вони впевнено виграли і фінал у краматорського «Смарагду» - 5:1. Гра була цікавою і напруженою. Наші футболісти продемонстрували приклад справжньої майстерності, який увінчався заслуженим успіхом.

dg2

dg3

dg4

Чемпіонів і призерів нагороджували найкраща футболістка України Ольга Овдійчук і гравець «Шахтаря» Іван Ордець. Хлопцям було приємно отримувати медалі і кубки з рук відомих спортсменів. Фінальний турнір завершено. Дуже тішить, що в наш непростий час є люди, які віддають сили і вкладають душу для здорового виховання наших дітей!

dg5

dg6


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх