Добропольские дзюдоисты завоевали высокие награды

Переглядів: 1621 0 10.06.2017 в 14:00:30 Новини спорту
Добропольские дзюдоисты завоевали высокие награды

Високі нагороди Добропільських дзюдоїстів

У червні 2017 року відбулися відразу два турніри з дзюдо.

10 вихованців центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» м.Добропілля під керівництвом тренера Пузікова О.А. змагалися та виборювали перемоги.

 

03.06. 2017 р. у м.Одеса пройшов масштабний дитячо-юнацький турнір з дзюдо в спорткомплексі «Кодокан», який традиційно до Дня захисту дітей збирає юних дзюдоїстів з усієї країни.

Близько 500 учасників боролись за медалі в цілому ряді вагових та вікових категорій. Причому, представляли вони не тільки нашу країну (в Одесу з'їхалися учасники практично з усіх регіонів), а й Молдову, Білорусь, Росію і навіть Латвію.

Срібну медаль привіз Ярослав Луговий 2007 р.н. (вагова категорія 30 кг).

З 3 по 6 червня 2017 року на навчально-спортивній оздоровчій базі «Динамо» у м.Очаків, Миколаївській області відбувся Всеукраїнський турнір з дзюдо «Пам'ять», присвячений пам'яті співробітників правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов'язків.

На змаганнях були заявлені понад 300 спортсменів з 14-ти міст України.

Турнір пройшов на традиційно високому рівні: діти і юнаки змагалися одночасно на чотирьох татамі, що дало можливість провести його за досить короткий час.

Підтримати юних спортсменів і поділитися своїм багатим досвідом приїхали справжні легенди українського дзюдо - багаторазові переможці та призери різних міжнародних турнірів, призери Олімпійських ігор Руслан Машуренко і Роман Гонтюк. Обидва почесних гостя залишилися задоволеними побаченим і за підсумками змагань вручили нашим спортсменам 4 срібні та 3 бронзові медалі:

ІІ місце: Кірнос Дмитро, Удод Анатолій, Калько Олександр, Бєлоус Костянтин.

ІІІ місце: Пруднік Олексій, Тюпалов Валентин, Бугайов Артем.

Тепер нагороди гідно займатимуть своє місце в спортивній скарбниці м.Добропілля.

Дякуючи фінансовій підтримці Добропільської міської ради юні борці отримали можливість не тільки позмагатися на турнірах високого рівня, отримати майстер-клас від призерів Олімпійських ігор, а і відпочити на березі Чорного моря, набратися нових сил для подальших перемог.

 

Вітаємо спортсменів з вдалим виступом та бажаємо удачі.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх