Добропольские депутаты занялись решением вопросов в с.Новый Донбасс + ФОТО

Переглядів: 1440 0 17.05.2017 в 14:00:18 Новини району
Добропольские депутаты занялись решением вопросов в с.Новый Донбасс + ФОТО

Сьогодні в ході робочої поїздки до селища Новий Донбас керівництво районної ради разом з депутатом районної ради Павлом Івахненко та депутатом Світлівської сільської ради Тетяною Бородаєнко обговорили питання, які хвилюють місцеву громаду.

Павло Івахненко ініціює створення молодіжного центру активного дозвілля в с-щі Новий Донбас тому, що молоді немає де збиратися через відсутність будинку культури. 
Тому районний депутат планує разом з місцевою ініціативною групою створити простір для спілкування молоді. Приміщення вже знайшли, тепер справа за фінансуванням ремонту. Депутатам було запропоновано взяти участь у написанні проекту щодо створення такого центру. 
Прикрасою с-ща Новий Донбас є дитячий садок "Оленка". Неможливо передати словами ту красу, яка буяє на подвір’ї біля будівлі дитячого садка.   
Завідувач ДНЗ Ольга Володимирівна Заблуда з гордістю розповідає про квіти, які ростуть на клумбах, про зроблений з дерева автомобіль та трактор, про стежину здоров’я, про міні-город, де росте цибуля, петрушка, кріп для вітамінізації діток. Ольга Володимирівна розповіла, що підтримувати порядок на подвір’ї їй допомагає Ігор Григорович Макогончук, який працює сторожем в дитячому садку.

Ольга Володимирівна креативна та творча людина, професійний керівник і є прикладом того, що і в маленькому селі можна створити прекрасний оазис дитинства. 


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх