Добропольские депутаты получили награды за высокий профессионализм

Переглядів: 1553 0 12.09.2016 в 02:50:17 Новини району
Добропольские депутаты получили награды за высокий профессионализм
   09.09.2016 року  відбулася чергова восьма сесія  Добропільської районної ради.
   У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Дмитро Кірносов, селищний та сільські голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій району, в.о. начальника Добропільського ВП ГУНП в Донецькій області Олексій Борковець,  начальник державного пожежного загону №19 Віталій Кінц, представники засобів масової інформації та громади.

Перед початком сесії Тамара Миколаївна вручила грамоти від Донецької обласної ради районним депутатам Володимиру Антипенко та Андрію Борисову за високий професіоналізм, багаторічну плідну працю, активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток регіону та з нагоди святкування 25-ї річниці незалежності України й  привітала з днем народження депутата районної ради Дмитра Дугельного. Загалом було розглянуто 16 питань.

Особливо бурхливо обговорювався звіт керівника КП «Агрокомсервіс» Костянтина Солнцева. Було багато зауважень на роботу підприємства, тому головою районної ради запропоновано створити робочу групу по вивченню проблемних питань районного комунального підприємства та шляхах подальшого розвитку КП «Агрокомсервіс».

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх