Добропольские депутаты поддержали петицию о признании котов частью экосистемы города

Переглядів: 3535 0 08.06.2017 в 14:30:22 ТЗТ Вірність
Добропольские депутаты поддержали петицию о признании котов частью экосистемы города

Сьогодні на засіданні постійних депутатських комісій Добропільської міської ради депутати розглянули петицію щодо визнання котів частиною екосистеми міста Добропілля.

Один з ініціаторів звернення Олександра КУЛИНЕНКО зазначила, що в місті спостерігається жахлива тенденція до збільшення кількості випадків жорстокого поводження з тваринами. "З метою їх захисту необхідно визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Добропілля та заборонити їх безпричинний вилов та вбивства", - наголосив автор ініціативи Андрій КЛИМОВ. Також пропонується дозволити котам вільно жити та пересуватися в підвалах, горищах та інших місцях їхнього постійного перебування, оскільки вони виконують вкрай важливу функцію природної дератизації - знищення гризунів.

Депутати підтримали електронне звернення та доручили юридичному відділу міської ради розробити проект рішення щодо реалізації петиції. Відповідно до Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій у Добропільській міській раді проект рішення з питання, порушеного у електронній петиції, буде розглянуто на липневій сесії Добропільської міської ради.

Нагадаємо, петиція «Визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Добропілля» набрала 210 голосів та була прийнята до розгляду. З повним текстом петиції можна ознайомитись тут.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх