Добропольские депутаты направили письмо нардепу Лубинцу + ВИДЕО

Переглядів: 2452 1 27.01.2018 в 15:00:55 Новини місцевої влади
Добропольские депутаты направили письмо нардепу Лубинцу + ВИДЕО

На останній сесії міської ради було розглянуто звернення мешканців міста до депутатів міської ради щодо направлення від імені останніх листа до Верховної Ради України з вимогою публічного вибачення народного депутата Дмитра ЛУБІНЦЯ перед Добропільським міським головою та мешканцями міста Добропілля, повідомляє сайт міської ради. За результатами розгляду підготовлено відповідне звернення від депутатів, текст якого публікуємо нижче.

Пане Лубінцю!

До міської ради неодноразово надходять як письмові, так і звернення на особистому прийомі від мешканців міста Добропілля, які обурені Вашими виступами на адресу Добропільського міського голови Аксьонова Андрія Анатолійовича. Добропільці уповноважили депутатський корпус міської ради виступити від їх імені на захист очільника міста. Адже кандидатуру міського голови схвалили і виявили довіру керувати містом тисячі і тисячі містян. Та, виявляється, лише кілька осіб можуть перекреслити цей вибір. І, як не дивно, Ви не надаєте громаді права висловити свою думку. А між тим, носієм влади в Україні є виключно народ.

Ми, депутати Добропільської міської ради VII скликання, вважаємо, що Ви перевищуєте свої повноваження, роблячи гучні безпідставні заяви. Ваші виступи мають необ’єктивний, однобокий та заангажований характер.

Вимагаємо Ваших публічних вибачень перед міським головою Андрієм Аксьоновим та мешканцями міста Добропілля! Наголошуємо, що Ваші дії неприйнятні в цивілізованому світі й суперечать європейським принципам і цінностям, які є запорукою розвитку правової держави – України!

Своїми висловами та необґрунтованими заявами, наклепами Ви дестабілізуєте соціально-політичну ситуацію в українському прифронтовому місті та паплюжите імідж БПП «Солідарність» та Президента України.

Депутати Добропільської міської ради VII скликання за списком.

Депутати Білицької, Білозерської міських рад, Новодонецької селищної ради за списком.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 mykoladp2012 • 16:22:36, 27.01.2018
wacko  bash
ComForm">
avatar
Наверх