Добропольские альпинисты осуществили восхождение на самые высокие вершины Карпат + ФОТО

Переглядів: 1768 0 25.02.2017 в 12:00:18 Новини спорту
Добропольские альпинисты осуществили восхождение на самые высокие вершины Карпат + ФОТО

Закінчилась десятиденна експедиція до Західної України, метою якої було сходження на найвищі вершини Карпат: гору Говерла (2061м) та гору Петрос (2020м).

Подорож була організована спільними зусиллями виконавчого комітету Добропільської міської ради, ТОВ ДТЕК та ГО "Східний вітер". Таку мандрівку влаштували для відмінників освіти, спортсменів та учасників проекту "Енергоефективні школи" Великого Добропілля.

Окрім задоволення від туристичної подорожі, учасники заходу отримали навики по техніці альпінізму, взяли участь в сніжно-льодових заняттях, навчилися ходити по сніговим схилам, користуватись страховкою та альпіністським спорядженням. Не менш захоплюючою була екстремальна круто-похила переправа через гірську річку, яка вимагала від учасників максимальної концентрації та мужності. Зимові Карпати – це не лише мальовничі краєвиди, а й випробування морозом, вітром, сніговими переметами. Команда добропільських мандрівників виявилась достатньо стійкою, аби подолати всі труднощі та піднятися на вершини.

Добропільська міська рада спільно з компанією ДТЕК і в подальшому будуть сприяти проведенню таких заходів для талановитої, обдарованої, активної, цілеспрямованої молоді.

gora2

gora3

gora4

gora5

gora6


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх