Добропольская служба занятости открыта для всех и каждого

Переглядів: 1242 0 31.03.2018 в 15:00:21 Центр зайнятості
Добропольская служба занятости открыта для всех и каждого

Одним із першочергових завдань Добропільського міського центру зайнятості є досягнення високого рівня співпраці з роботодавцями, що передбачає розуміння та наполегливу роботу над якісним задоволенням їх потреб.

Результативною формою отримання інформації про стан підприємств та визначення форм подальшої співпраці з ними є відвідування ринкоутворюючих підприємств керівництвом центру зайнятості, спеціалістами відділу взаємодії з роботодавцями. Саме від ринкоутворюючих підприємств залежить політика зайнятості в місті та районі.

29.03.2018 року відбулася зустріч директора Вікторії Бугаєць з Сергієм Кухарчуком, директором філії ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» «Добропільська автобаза». Під час зустрічі обговорили питання укомплектування підприємства кадрами, в тому числі шляхом проходження стажування, умови та механізми надання компенсації витрат на оплату праці працевлаштованих безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб. Було презентовано інновації служби зайнятості, в тому числі можливість віддаленого подання електронних звітів через персональний електронний кабінет роботодавця, а також досягнено домовленості про проведення спільного професіографічного заходу із залученням учнівської молоді шкіл міста та району, представників учбових закладів, які готують кваліфіковані кадри за професіями, потрібними підприємству.

Служба зайнятості, виконуючи на ринку праці посередницькі функції, допомагає громадянам знайти потрібного роботодавця і підходящу роботу, а роботодавцям-кваліфіковану робочу силу.


Добропольская служба занятости открыта для всех и каждого


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх