Добропольская ОГНИ приняла участие в открытом уроке с учениками 11 класса

Переглядів: 1132 0 16.11.2016 в 10:30:05 Новини податкової інспекції
Добропольская ОГНИ приняла участие в открытом уроке с учениками 11 класса

Про податкову грамоту – під час зустрічі з учнівською молоддю

З метою виховання економічної та правової культури у школярів, формування у них податкової культури, обізнаності основам податкового законодавства та утвердження у суспільстві позитивного іміджу органів Державної фіскальної служби перший заступник начальника Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області Якунін І.В. взяв участь у відкритому уроці для учнів 11 класу НВК ОШ І –ІІІ ступенів - ліцею м.Добропілля на тему: «Податкова система України».

Розпочинаючи своє спілкування Іван Володимирович зазначив: «Навчання податковій грамоті є не тільки засобом виховання майбутніх платників податків, а й джерелом необхідних знань. Закладені з дитинства поняття податків та їх важливість як для країни, так і для суспільства в цілому, є запорукою заможної та процвітаючої держави».

Також Іван Володимирович наголосив, що у майбутньому, яку б професію вони не обрали, кожен з них стане платником податків, тому сплата податків і зборів є обов’язком кожного громадянина. У випадках порушення законодавства платники податків несуть відповідальність згідно чинного законодавства.

Учнів цікавила сучасна система оподаткування. Під час уроку старшокласники дізналися про впровадження сучасних технологій в органах Державної фіскальної служби, направлених на підвищення якості інформування та обслуговування платників податків.

Наприкінці зустрічі з учнівською молоддю Іван Володимирович висловив сподівання, що набуті податкові знання не будуть зайвими в будь-якому виді діяльності, допоможуть юнакам та дівчатам у майбутньому усвідомлено виконувати покладені на них державою обов’язки по сплаті податків.

 

 

 Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області

 

 

 

 

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх