Доброполье. Совместное задание - ликвидировать долги

Переглядів: 1487 0 13.09.2011 в 12:00:17 Новини місцевої влади
Доброполье. Совместное задание - ликвидировать долги

Одним із джерел наповнення бюджету є кошти, які надходять в рахунок погашення  податкового боргу. В Добропільській ОДП, відповідно до розподілу обов’язків, функції по  стягненню податкового боргу покладено на відділ погашення прострочених податкових  зобов’язань

Найбільшу питому вагу в загальній сумі податкової заборгованості по Добропільській  ОДПІ має Державне підприємство "Добропіллявугілля”. На шляху до досягнення  головної мети державної податкової служби - наповнення бюджетів усіх рівнів, особлива  увага приділяється індивідуальному відношенню до підприємства. 

При роботі з ДП «Добропіллявугілля» важливим фактором є налагодження  партнерських  відносин. Ця робота проводиться на рівні керівництва, податкового керуючого та спеціалістів ДП”Добропіллявугілля”.

Так, під час зустрічі  за "круглим столом” з керівництвом підприємства узгоджується сплата платежів, плануються заходи по упередженню утворення нового податкового боргу,  вишукуються додаткові джерела погашення  податкового боргу. На сьогодні таким додатковим джерелом  є стягнення в судовому порядку дебіторської заборгованості населення за надані послуги по опаленню житла. По  результатам співпраці у порівнянні з початком року податковий борг  скоротився на 87,5 відс. 

З березня 2011 р. підприємством забезпечується стовідсоткова сплата поточних податкових зобов’язань. З початку року сплачено податків до бюджетів у 5 разів більше, ніж за аналогічний період минулого року.  

З метою зниження сум податкової заборгованості, працівниками відділу погашення прострочених податкових зобов’язань здійснюється постійний моніторинг стану податкового боргу платника податків, та проводяться заходи щодо недопущення збільшення суми заборгованості в майбутньому. 

Добропільська ОДПІ. Відділ погашення прострочених податкових зобов’язань

Источник: http://dnl.dn.ua



Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх