Добропольчанин номинант на премию «Десять выдающихся молодых людей Украины»

Переглядів: 2143 0 21.02.2015 в 07:53:48 Суспільство
Добропольчанин номинант на премию «Десять выдающихся молодых людей Украины»

Про конкурс

Ten Outstanding Young Persons of the World (TOYP) - щорічна міжнародна програма, спрямована на виявлення та популяризацію молодих людей, що досягли значних успіхів і які є втіленням кращих якостей сучасної людини. Попередником TOYP була програма TOYA (Ten Outstanding Young Americans), яка в 1983 р була розширена на міжнародний рівень.

Премії TOYA / TOYP були вперше вручені в 1938 році і за 75 років їх лауреатами стали: Джеральд Форд, Джон Мейджер, Нельсон Манделла, Джон Кеннеді, Елвіс Преслі, Джекі Чан, Білл Клінтон та багато інших. Всі вони отримували нагороду TOYP ще до того, як досягали національної та світової популярності.

Місія JCI TOYP - визнання талановитих і успішних людей у віці 18-40 років в ділових, громадських і творчих колах, здатних не тільки здійснювати видатні вчинки, але і надихати інших людей своїм прикладом.

Протягом 3 місяців ми шукали видатних українців та українок. Ще місяць тривав відбір 30 фіналістів в 10 номінаціях. І, нарешті, ми маємо приємність запросити вас на фінальну конференцію Ten Outstanding Young Persons (TOYP). Вона відбудеться 28 лютого в Українському домі.

Номінації конкурсу такі: політика, бізнес, наука, культура, екологія, мир і права людини, волонтерська діяльність, науково-технічні розробки, досягнення у сфері медицини та особистий прорив.

Всі 10 переможців Всеукраїнського конкурсу TOYP 2014 будуть номіновані для участі в Міжнародному конкурсі TOYP 2015 і отримають можливість відвідати Всесвітній конгрес JCI 2015, який пройде в Японії.

На щорічному Всесвітньому конгресі JCI проходить фінальна Церемонія нагородження лауреатів Міжнародного конкурсу JCI TOYP. Ми сподіваємося, що наступного року в число 10 видатних молодих людей Світу увійдуть і українські лауреати.

Фіналістів попереду чекає наступне випробування - виступ на конференції, що пройде 28 лютого в Українському домі (м. Київ). Головне завдання - справити найкраще враження на аудиторію та журі протягом трихвилинної промови та двох хвилин відповіді на запитання. Адже саме від виступу на конференції буде залежати вибір переможця у кожній з номінацій.

Користуючись нагодою, запрошуємо всіх на фінальний тур Всеукраїнської премії TOYP 2014 від JCI Україна. На вас чекатимуть натхненні виступи наших фіналістів, цікаве спілкування та нові знайомства. Також ви матимете можливість долучитися до обрання переможців за версією глядачів!


Деталі заходу доступні за цим посиланням:https://www.facebook.com/events/775872469169699/.

 

Члены жюри


Добропольчанин номинант на премию «Десять выдающихся молодых людей Украины»


Добропольчанин номинант на премию «Десять выдающихся молодых людей Украины»


Джерело: десять, молодых, людей, Украина, Доброполье, номинант, Орос


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх