Добропольчанин Юрий Стрельников поделился секретами ведения бизнеса

Переглядів: 882 0 19.09.2019 в 07:30:13 Центр зайнятості
Добропольчанин Юрий Стрельников поделился секретами ведения бизнеса

З метою надання всебічної підтримки підприємницьких ініціатив населення, в рамках діяльності Центру розвитку підприємництва 18 вересня в Добропільському міському центрі зайнятості відбувся ярмарковий день «Майстерня успіху».

Захід відкрила начальниця відділу активної підтримки безробітних Наталія Ткаченко, яка представила успішного підприємця-початківця Юрія Стрельнікова.

Завжди цікаво отримувати інформацію з перших рук, тому сьогодні був запрошений один із колишніх безробітних, а нині успішний підприємець Юрій Стрельніков. Він розповів, як за підтримки служби зайнятості започаткував стрілецький тир «Таурус». Демонстрував свої послуги та ділився власним досвідом з присутніми. Пан Юрій - молодий підприємець, який у червні 2019 року відкрив підприємницьку діяльність за допомогою коштів державної служби зайнятості. Для міста Добропілля це унікальний тир і приклад, коли захоплення стає власною справою. Підприємець не збирається зупинятися: в перспективі створення дитячих спортивних груп, організація заходів зі стрільби для підприємств, закупівля більшої кількості обладнання, облаштування закритого майданчика для роботи в осінньо - зимовий період та негоду, а служба зайнятості від себе гарантує подальшу консалтингову підтримку.

Багато питань, які поставили присутні, були про головні засади, на які слід звернути увагу при розробці бізнес – плану. Підприємець розповів про саму процедуру захисту бізнес – плану і ні одне питання не залишилось без відповіді.

Справжні зміни — це не революція. Справжні зміни — це щоденні маленькі кроки кожного з нас. І чим більше цих кроків, тим більше можливостей і більший результат. Головна порада від успішного підприємця Юрія Стрельнікова.

Наталія Ткаченко зупинились на умовах участі у грантових проектах та акцентували увагу, що на сході України розгорнув свою діяльність Проект Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) підтримка Східної України» (Проект USAID). Проект USAID надає можливість місцевим жителям покращувати рівень життя та розвивати бізнес у перспективних галузях економіки, а також виходити на нові ринки в Україні, Европейському Союзі ЄС) та за їх межами. Сьогодні учасники зробили перший крок на шляху підприємництва та заповнили базову анкету індивідуальних бенефіціарів Проекта USAID.

Семінар відвідали 11 осіб, в тому числі 3 діючих підприємця.

Можливості відкриваються для тих, хто рухається вперед!

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх