Добропольчанам рассказали о новых возможностях "электронного кабинета"

Переглядів: 922 0 05.04.2019 в 08:30:14 Новини податкової інспекції
Добропольчанам рассказали о новых возможностях

Як зазначають в Покровсько-Добропільському управлінні ГУ ДФС у Донецькій області, з 1 березня 2019 року Держаною фіскальною службою в тестовому режимі запроваджено новий електронний сервіс.
З його допомогою фізична особа засобами ITC «Електронний кабінет» може заповнити, підписати ЕЦП та направити до ДФС:

- облікову картку фізичної особи - платника податків, яка є заявою для реєстрації у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків;

- заяву про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків;

До них долучаються:

- повідомлення про склад та мету збору персональних даних у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, права та обов’язки фізичної особи - платника податків;

- копії документів, необхідних для реєстрації/ внесення змін до Державного реєстру;

Подання Облікової картки/Заяви для внесення змін на малолітніх осіб (до 14 років) можливе на підставі Свідоцтва про народження дитини та документа, що посвідчує особу одного із батьків (усиновителя, опікуна, піклувальника).

Підтвердженням подання заяви до ДФС є отримання першої квитанції в електронному вигляді, і якій зафіксовані дата та час подання заяви.

Інформація про результат розгляду заяви надходить до приватної частини ITC «Електронний кабінет» у вигляді Квитанції №2, що містить повідомлення про результати обробки Облікової картки/ Заяви для внесення змін.

Додаткова інформація – в Центрах обслуговування платників державних податкових інспекцій Покровсько-Добропільського управління.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх