Добропольчанам на заметку: Как получить выписку из Единого государственного реестра юридических лиц, ФЛП и общественных формирований

Переглядів: 2234 0 17.07.2017 в 13:00:43 Новини місцевої влади
Добропольчанам на заметку: Как получить выписку из Единого государственного реестра юридических лиц, ФЛП и общественных формирований

Міністерство юстиції України запровадило он-лайн сервіс отримання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі - ЄДР).

Скориставшись платіжною карткою міжнародних систем Visa/MasterCard, запитувач може сплатити за послугу та отримати інформацію з ЄДР. Плата за отримання відомостей з ЄДР спрямовується до Державного бюджету України.

Для отримання відомостей з ЄДР в електронній формі не потрібно відвідувати державного реєстратора та банківську установу, а також не треба отримувати електронний цифровий підпис. Все, що необхідно зробити, це - обрати вид запиту, внести критерії пошуку та здійснити оплату платіжною карткою.

Електронні документи мають таку ж юридичну силу, як і паперові. Автентичність кожного електронного документу підтверджується його номером, завдяки можливості повторного завантаження сформованого документу. Номер документу надається заявнику одразу після оплати та міститься на кожному аркуші документу.

Створити запит та отримати Витяг з ЄДР можна за адресою: https://usr.minjust.gov.ua/ua.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх