Добропольских выпускников-лицеистов познакомили с работой полицейских и пригласили к поступлению в высшие юридические учебные заведения

Переглядів: 1013 0 31.01.2019 в 12:30:02 Новини поліції
Добропольских выпускников-лицеистов познакомили с работой полицейских и пригласили к поступлению в высшие юридические учебные заведения

Співробітники сектору кадрового забезпечення Добропільського відділення поліції разом з курсантами Харківського національного університету внутрішніх справ зустрілись з випускниками ЗОШ I-III ступенів - ліцею м.Добропілля та запросили учнів до вступу у навчальні заклади системи МВС.

Під час зустрічі правоохоронці розповіли учням в яких підрозділах вони працюють та які завдання виконують, розповіли поліцейські і про умови вступу до університетів внутрішніх справ у 2019 році.

В ході зустрічі курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ розповіли учням про сам процес навчання. Старшокласники зацікавлено слухали виступаючих та задавали їм питання. Деякі висловлювали бажання в майбутньому поповнити ряди працівників поліції, а тому цікавились умовами праці в поліції, плюсами і мінусами даної професії.

«Приємно, що молодь зацікавлена в отриманні інформації про вищі навчальні заклади системи МВС, які готують майбутніх працівників поліції. Адже нашою метою є не лише ознайомлення їх з професією поліцейського, а зорієнтувати на вибір майбутньої професії. Ми розповідаємо про плюси у роботі поліцейського та недоліки, які є у будь-якій роботі, про важливість цієї професії, про її престижність. Цікавою інформацією для майбутніх студентів була про умови та правила прийому на роботу до лав Національної поліції України, про особливості кожного ВУЗу,  про умови вступу до них на бюджетну основу та гарантовані робочі місця після закінчення навчання», - зауважила старший інспектор сектору кадрового забезпечення Покровського відділу поліції Вікторія Шкурко.

По завершенню зустрічі поліцейські подякували учням за увагу та зазначили, що у разі виникнення будь-яких питань, вони завжди можуть звернутись за допомогою до Добропільського відділення поліції.

 

Покровський відділ поліції

 


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх