Добропольский Дворец спорта принял чемпионат Донецкой области по волейболу + ВИДЕО

Переглядів: 1088 0 31.10.2018 в 09:00:38 Новини спорту
Добропольский Дворец спорта принял чемпионат Донецкой области по волейболу + ВИДЕО

Протягом трьох днів, 25-27 жовтня, у Палаці спорту міста Добропілля проходив чемпіонат Донецької області з волейболу серед юнаків 2003 року народження та молодше.

На спортивні змагання були запрошені команди з Бахмута, Краматорська, Родинського, Добропілля, Слов’янська, Костянтинівки, Покровська, Мар'їнки, Лиману.

Урочисте відкриття чемпіонату відбулося 26 жовтня. Вітали учасників заступник Добропільського міського голови Олексій ГАЛИЦЬКИЙ, президент Федерації волейболу Донецької області Геннадій МАРМИТКО, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської ради Віталій КЛИЧОВ.

А далі розпочалися волейбольні баталії. Глядачі мали змогу спостерігати за безкомпромісною боротьбою у кожному матчі. Чудова техніка учасників не дозволяла вболівальникам нудьгувати. М’яч підігрував то одним, то іншим волейболістам. Були поразки та перемоги, злети й падіння у переносному та прямому значенні.

У результаті проведених поєдинків, перемогу здобула команда з Лиману, на другій сходинці ‒ Бахмут, бронзовими призерами стали волейболісти з Покровську, на четвертому місці ‒ Добропілля.

Переможці були нагороджені грамотами та медалями.

Відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Добропільської міської ради висловлює подяку Федерації волейболу Донецької області, Центру культури і дозвілля м. Добропілля, тренерам і їх командам за яскраву, технічно і тактично красиву гру, дружнє ставлення команд, які продемонстрували свою толерантність під час Чемпіонату, а також вболівальникам і всім небайдужим до спорту мешканцям і гостям нашого міста. Окремі слова подяки висловлюємо тренеру ДЦФЗН «Спорт для всіх» Морозковій Любові Федорівні за підняття бойового духу та згуртованість команди юнаків м. Добропілля і тренеру ДЦФЗН «Спорт для всіх» Аскерову Андрію Олександровичу за технічну підготовку наших спортсменів.

Цей спортивний захід виявився яскравим та насиченим як для учасників, так і для глядачів.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх