Добропольский городской центр занятости информирует

Переглядів: 1464 0 13.12.2017 в 14:00:48 Центр зайнятості
Добропольский городской центр занятости информирует

Одним із напрямків роботи служби зайнятості є здійснення заходів оперативного реагування, спрямованих на вирішення проблеми зайнятості населення.
       11 грудня 2017 року для працівників Добропільського відділення управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України в Донецької області спеціалісти Добропільського міського центру зайнятості провели превентивний захід при запланованому масовому вивільненню працівників. 
       Надати психологічну підтримку у важкий період, коли людина у найближчий час може залишитися без джерела доходів, ознайомити з реальною можливістю працевлаштування, вселити віру, що робота є, варто лише її активно шукати – така була мета відвідування даної установи спеціалістами центру зайнятості.
         Заступник директора центру зайнятості Тетяна Яцура ознайомила присутніх зі станом ринку праці, соціальними послугами, які надає служба зайнятості. Окремо акцентувала увагу на тому, що кожен працівник у випадку втрати роботи має право на гарантований соціальний захист. Зупинила увагу присутніх на онлайн сервісі служби зайнятості «Електронна черга», який заощадити час і дозволить підійти до пошуку роботи більш продуктивно.
          Провідний юрисконсульт Альона Петрова надала консультаційні послуги з питань чинного законодавства про працю. 
          Провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Катерина Зіганшина ознайомила із попитом на робочу силу та можливістю започаткування власної справи безробітними за допомогою служби зайнятості.
           Під час зустрічі спеціалісти служби зайнятості надали вичерпні відповіді на чисельні питання працівників. Усім присутнім були надані буклети, інформаційні листівки та перелік актуальних вакансій на підприємствах, установах та організаціях міста.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх